#mjalta

#mjalta

Total media:1.710

Top Posts

🍯HONEY GOOSE FAT🍯 MJALTË ME DHJAMË TË PATËS Çmimi: 1 cope 1850 leke 2 ...


🍯HONEY GOOSE FAT🍯 MJALTË ME DHJAMË TË PATËS Çmimi: 1850 leke(posta falas...


Për krejt ata/ato që ju pëlqen #Mjalta #🐝 #neKatun


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


🍯HONEY GOOSE FAT🍯 MJALTË ME DHJAMË TE PATES Sasia 240gr Dhjami i Patës ës...


KREMI ME I SUKSESHME DHE ME I SHITUR E kush tjeter vecse CONSTANTA Çmim dyqani 1700...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


Most recent

#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


KREMI ME I SUKSESHME DHE ME I SHITUR E kush tjeter vecse CONSTANTA Çmim dyqani 1700...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


Mjalta #minskønne #såsmuk #ebukuraime # jetaime #teduapafund❤️ #mjalta #myonlyg...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


ANEMI D+ Mjaltë për trajtimin e Anemise . SUPER OFERTE 40% ULJE PER CDO BLERJE Sas...


MILK & HONEY 🍯 SHAMPOO Qumësht dhe mjaltë Shampo esenciale është formuluar po...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


MIRACLE TEETH WHITENER (ZBARDHUES I DHEMBEVE ) Porosit Online Sasia :20gr Çmimi : 1...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


💟AMINA SHAMPO NGA EXTRAKTE BISHTIT KALIT PËR FEMRA💟 Sasia: 400ml Çmim Dyqan...


SHAMPO PISHE 🌲"AMINA" PËR MESHKUJ💪💪 ME PRO- VITAMIN B5 KUNDËR RËNJËS S...


🍯HONEY BLACKCINNAMIX D+🍯 (Mjaltë Kanellë & Farë të Zezë) Sasia 1kg Çmim ...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


QUMËSHT BLETE Përmbajtja: ● Enzima dhe derivatet e tyre. ● Sheqer: fruktoze dh...


QUMËSHT BLETE Përmbajtja: ● Enzima dhe derivatet e tyre. ● Sheqer: fruktoze dh...


SHURUP PER FEMIJE PROKIDS "Amina" 👼🏼Siguro fëmijën tuaj këtë dimër nga gri...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


SERUM ALOE VERA PËR FYTYRË DHE QAFË Porosit Online Sasia 30ml Çmimi 1800 leke Po...


😍MIRACLE TEETH WHITENER (ZBARDHUES I DHEMBEVE ) Porosit Online Sasia :20gr Çmimi...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


🏵KREMI ME BIMËN KALENDULA (KUMAKU)🏵 Sasia 75gr Çmimi 1800 lek Posta falas. ...


😍AMINA SHAMPO NGA EXTRAKTE BISHTIT KALIT JU BËN ME FLOKË😍 Sasia: 400ml 🔸...


SHAMPO BISHT KALI ME GINSENG (K&G) "AMINA" FORMULË HERBALE😍 Sasia 400ml Formul...


🍃"AMINA"- VENA-CURE 🍃 KREM I GISHTËNJËS SË EGËR PËR KAPILAR Pasi të mës...


🐾 KREM STRUCI PËR RRATHËT E ZINJ RRETH SYRIT 🐾 Sasia 30ml DOBITË •Parand...


💯MJALTË SHTIM PESHE🍕 OFERTE Sasia 1kg 🌟HONEY D+ me 5 yje🌟 ▪E dizajnua...


💥RISI💥 ...🌺PRODUKT SHUMË I KËRKUAR...🌺 🌸Maska Rozë Blue Ocean🌸 p...


🏷SERUM PËR MJEKERR ME VITAMINA E Më i kërkuari dhe trendi botërorë Sasia 30m...


" BLACK SEEDS PETROLEUM JELLY "✔ ️VAZELINA E FARËS SË ZEZË PËR REUMATIZËM DH...


CARBON COCO - Zbardhues i dhëmbeve Qymyr i aktivizuar është një version i oksidu...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


UTHULLA E HUDHRËS ILAÇ PËR TENSION, YNDYRË NË GJAK, KOLESTEROL,TRIGLICERIDE Sas...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


🏵KREMI ME BIMËN KALENDULA (KUMAKU)🏵 Sasia 75gr Çmim dyqani 1100 lekë Çmim ...


💟AMINA SHAMPO NGA EXTRAKTE BISHTIT KALIT PËR FEMRA💟 OFERTË DY JAVORE Sasia: ...


Krem argani per kacurrela Sasia : 200 ml Çmim dyqani 1000 lekë Çmim online 1350 ...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


💟AMINA SHAMPO NGA EXTRAKTE BISHTIT KALIT PËR FEMRA💟 OFERTË DY JAVORE Sasia: ...


💟AMINA SHAMPO NGA EXTRAKTE BISHTIT KALIT PËR FEMRA💟 OFERTË DY JAVORE Sasia: ...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


💟AMINA SHAMPO NGA EXTRAKTE BISHTIT KALIT PËR FEMRA💟 OFERTË Sasia: 400ml Ç...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


#biomjalta #mjalta #perdobesim #bioshopmedina #bioproducts #dobesohushendetshem #poro...


🍯 HM MJALTË SHTIM PESHË🍯 Ndoshta ke provuar shumë për të fituar peshë e ...


Thuaji ‘PO’ rënies në peshë Shëndetshëm me ULTRA SLIM TEA ! FORMULA MË E G...


Bio-Natyral Vilma 🌱Ekspertet e Bukurisë Natyrale🌱 🌱Produkteve Terapeutike10...


Load More