#nusapenida

#nusapenida

Total media:1.162.486

Top Posts

๐Ÿ“ Nusa Penida Island โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Credits to @mgtenazas โ€ข โ€ข โ€ข #indonesia ...


๐Ÿ“ Nusa Penida Island โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Credits to @davide.anzimanni โ€ข โ€ข โ€ข #ind...


Together with you among this nature beauty ๐Ÿƒ . . . The newest addition to Hideout ...


When life throws you a rainy day, play in the puddles! โ˜”๏ธโ  โ  ๐Ÿ“ธ by @makyand...


Handsup if you wish to spend your holiday in here ๐Ÿ™Œ๐Ÿป @baligasm . .. There are s...


๐Ÿ’™ @natalie_nln discovering freshwater caves in Tulum, Mexico


Casa Olivi ๐Ÿ“ธ @julesapple #casaolive #hotelsandresorts


Another beauty you should visit whilst traveling in Bali! @baligasm . .. Experience t...


A magical sky full of stars that you can enjoy when staying at this bubble house. @ia...


Most recent

What Iโ€™ve been thinking about the last two days - so easy to get caught up in our e...


Nusa Penida scuba diving rolling like we own it! 20+ manta rays finishing off with do...


Fall in Love with the view ๐Ÿ˜ #brokenbeach#nusapenida #thebalibible #unlimitedbali ...


TABANAN, NusaBali Di tingkat peternak, jumlah babi siap potong mencapai 14.941 ekor....


DENPASAR, NusaBali Penyidik Dit Reskrimsus Polda Bali mengirimkan berkas perkara pen...


Coming soon . . . #likelike #musicbali #balimusic #balimusikgram #videomusikgram #liv...


The Bubble Hotel Bali - Very unique hotel that will make you get in touch with the na...


Summer! #nusapenida #diamondbeach


Fokus ke belakang yaa.. Jangan ke sendal โ˜บ๏ธ #nusapenida #bali #indonesia #theAtea...


Let's Explore Nusa Penida Island with us @nusapenidaviews - - - ๐Ÿ“ : Thousand Islan...


Seketika senja membunuhmu... Sailing komodo bersama @eastlight_id โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #sa...


. Bagi-Bagi THR diperpanjang!!! . . . . . Kabar gembira nih buat kamu yang belum semp...


"ENJOY TRIP WITH LOVES" Thanks to Ahmed Ibrahim Already Trip With @lovenusapenida ---...


We love it when you share your food photos...don't forget to tag us and use our hasta...


#amedbali #fishingchartersbali #balifishingcharters #hookedandcooked #sylviamae #bali...


Always happy to show you our beautiful island ๐Ÿ’• _____________________________ Feel...


Can anyone guess where this place is located? . . . . . ๐Ÿ“ท @thelosttwo More inform...


โœจNUSA PENIDA ISLANDโœจ Berwisata ke Bali bisa diakses dengan mudah dengan harga ter...


โœจNUSA PENIDA ISLANDโœจ Berwisata ke Bali bisa diakses dengan mudah dengan harga ter...


๐ŸŒดLets go swing.... . . ๐Ÿ”ฝBali Private Tour ๐Ÿ”ฝ . Get new experience during #bal...


๐Ÿ˜Blue steel ๐Ÿ˜Ž (Tambja morosa) . . Look at the intensity of those colors!! ๐Ÿ˜๐...


โœจNUSA PENIDA ISLANDโœจ Berwisata ke Bali bisa diakses dengan mudah dengan harga ter...


Nusa Penida Island is a small island of Bali, Nusa Penida Island is located on the we...


Let's Enjoy the view from another side at Kelingking Beach๐Ÿงก ______________________...


โœ๏ธ Acรก en la "oficina" dibujando corales... โœ๏ธ Drawing corals at the "office...


#nusapenida #indianocean #Adeventure


Lets visit and explore the beauty of Nusa Penida and Discover the hidden amazing spot...


You are not alone, FYI ... . . #ig_travel #travelgoals #traveladdict #travelblog #su...


๐Ÿ‘’ Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ•...


๐Ÿ‘’ Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ•...


๐Ÿ‘’ Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ•...


๐Ÿ‘’ Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ•...


๐Ÿ‘’ Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ•...


๐Ÿ‘’ Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ•...


#amedbali #fishingchartersbali #balifishingcharters #hookedandcooked #sylviamae #bali...


๐Ÿ‘’ Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ•...


๐Ÿ‘’ Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ•...


๐Ÿ‘’ Sedang di Bali tapi bosan ke tempat itu itu aja ?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ•...


Amor incondicional pela terra deveria ser prioridade ๐Ÿ’š Nusa penida ๐Ÿ’špensa em um...


I LIKE YOU ๐Ÿ’›Angelโ€™s Billabong Spot #angelsbillabong #nusapenida


#amedbali #fishingchartersbali #balifishingcharters #hookedandcooked #sylviamae #bali...


๐Ÿค”Tahu gak kalau ada surga tersembunyi di Bali ? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ๏ธ...


๐Ÿค”Tahu gak kalau ada surga tersembunyi di Bali ? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ๏ธ...


๐Ÿค”Tahu gak kalau ada surga tersembunyi di Bali ? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ๏ธ...


๐Ÿค”Tahu gak kalau ada surga tersembunyi di Bali ? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ๏ธ...


๐Ÿค”Tahu gak kalau ada surga tersembunyi di Bali ? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ๏ธ...


๐Ÿค”Tahu gak kalau ada surga tersembunyi di Bali ? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ๏ธ...


#amedbali #fishingchartersbali #balifishingcharters #hookedandcooked #sylviamae #bali...


๐Ÿค”Tahu gak kalau ada surga tersembunyi di Bali ? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ๏ธ...


๐Ÿค”Tahu gak kalau ada surga tersembunyi di Bali ? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ๏ธ...


๐Ÿค”Tahu gak kalau ada surga tersembunyi di Bali ? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ๏ธ...


This beauty ๐Ÿ˜ love the Trex ๐Ÿฆ– #kelingking #kelingkingbeach #trex #dinosaurislan...


#PADI #manta #mantapoint #nusapenida #baliscubadiving #bali #scubadiving #๋งŒํƒ€ #ne...


๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ #indonesia #bali #nusapenida #nusapenidaisland #angelbillabo...


Floating breakfast Honeymoon Package Mba Kirana dan suaminya di Gaing Mas Jimbaran Ba...


Recommended beach for you who are traveling in Nusa Penida. Looks so great isn't it?๐...


Kok bisa yah sapinya di masukin air biar kelihatan gemuk. Hati2 yg mau beli sapi buat...


โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ NUSA PENIDA I'M COMIIINGGG!~ @fajar.adventure buka t...


โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ NUSA PENIDA I'M COMIIINGGG!~ @fajar.adventure buka t...


We love when our guests become part of the Bali Hai family, just like these guys. Jul...


โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ NUSA PENIDA I'M COMIIINGGG!~ @fajar.adventure buka t...


โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ NUSA PENIDA I'M COMIIINGGG!~ @fajar.adventure buka t...


โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ NUSA PENIDA I'M COMIIINGGG!~ @fajar.adventure buka t...


โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ NUSA PENIDA I'M COMIIINGGG!~ @fajar.adventure buka t...


โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ NUSA PENIDA I'M COMIIINGGG!~ @fajar.adventure buka t...


โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ NUSA PENIDA I'M COMIIINGGG!~ @fajar.adventure buka t...


โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐Ÿ NUSA PENIDA I'M COMIIINGGG!~ @fajar.adventure buka t...


Jog . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #explorebali #liburan...


Yuhuuu.... jgn lupa di tonton like and subscribe ๐Ÿ˜Š cek link nya di bio ig aku.. ma...


Fo all backpackers who wants to have a trip to Nusa Penida with a low budget, Don't w...


Load More